Tuesday, September 12, 2017

تظاهرات ایرانیان آزاده در مقابل پارلمان کانادا گرامیداشت شهیدان قتل‌عام ۶۷ و حماسه اشرف در ۱۰شهریور ۹۲ +فیلم و عکس

تظاهرات اشرف نشانها در مقابل پارلمان کانادا

https://www.mojahedin.org/links/other/2017912_SpecilaClip_112247429.mp4

ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت و تعدادی از خانواده‌های قربانیان قتل‌عام زندانیان سیاسی در سال 67 طی یک تجمع در برابر پارلمان کانادا ضمن گرامیداشت یاد سی هزار زندانی سیاسی قتل‌عام شده به‌دستور خمینی جلاد در سال 67 خواستار اقدام قاطع جامعه جهانی برای محاکمه آمران و عاملان این جنایت هولناک شدند.
 شهین سنقریان
ایرانیان آزاده و هواداران مقاومت، امروز برای رساندن صدای زندانیان مظلومی جمع شده‌ایم که تنها گناه آنها ایستادن در برابر دیکتاتوری خونریز و نه گفتن به خامنه‌ای سفاک و همه دست‌اندرکاران این رژیم جنایتکار است چه آنهایی که با انتخاب حماسی و پایداری قهرمانانه حاضر نشدند آرمان و سازمان خود را تنها بگذارند و هزار هزار، سی هزار به پای چوبه‌دار و یا میدانهای تیرباران رفتند و حسرت ننگ تسلیم را به دل امثال لاجوردی و پورمحمدی و رئیسی و امام جنایتکارشان گذاشتند و چه آنهایی که امروز به همان دلایل به‌خاطر فشارهای بیرحمانه و قرون‌وسطایی دست به اعتصاب‌غذا زدند تا شاید جهان به ماهیت ادعاهای دروغین روحانی پی ببرد. هم‌چنین بجاست که یادآوری کنیم که امروز همزمان با سالگرد حماسه پرشکوه شهادت 52قهرمان مجاهد در اشرف است یاد آن شهدای والامقام که در رکاب فرمانده زهره با تمامیت پلیدی و دنائت رژیم آخوندی و دست نشاندگان عراقی آن روبه‌رو شدند را گرامی بداریم.

پیام دیپاک اوبرای نماینده پارلمان کانادا


دیپاک اوبرای نماینده پارلمان کانادا طی پیامی به تجمع ایرانیان آزاده در مقابل پارلمان کانادا ضمن اشاره حضورش در گردهمایی بزرگ سالانه مقاومت در پاریس، اقدام پارلمان کانادا در به‌رسمیت شناختن قتل‌عام 67 به‌عنوان جنایت علیه بشریت و اعلام روز همبستگی با زندانیان سیاسی در ایران را یادآوری کرد و افزود:
به‌عنوان معاون پارلمانی وزیر خارجه و حقوق‌بشر بین‌المللی کانادا در این مدت بسیار افتخار می‌کنم که بخشی از این دستاورد باشم. در بسیاری از مناسبتها، من از ملاقات با هیأت رژیم ایران در جلسات امتناع کردم.

Saturday, September 9, 2017

ضرورت بازرسی از سایتهای مختلف رژیم ایران

سایت پارچین

دو دانشمند سرشناس هسته‌یی دیوید آلبرایت و اولی هاینونن بار دیگر بر بازرسی گسترده از سایتها و مراکز هسته‌یی و غیر‌هسته‌یی رژیم ایران تأکید می‌کنند.

دیوید آلبرایت و اولی هاینونن که هر دو از بازرسان سابق آژانس هستند به‌شدت علیه رژیم ایران موضع دارند. آنها در یک مقاله در سایت انستیتوی علوم و امنیت بین‌المللی 15شهریور 96 استدلال کردند که آژانس می‌تواند از تدابیر موجود در توافق اتمی بهتر استفاده کند. این توافق اجازه راستی‌آزمایی تجهیزات با کارکرد دوگانه را می‌دهد. هم‌چنین اجازه بازرسیهای بیشتر از سایتهای غیرهسته‌یی را می‌دهد.

آلبرایت و هاینونن در این مقاله می‌نویسند:‌ «آژانس باید از جاهایی که در حال حاضر بازدید نمی‌کند مرتب بازدید کند».

این دو دانشمند سرشناس پیش از این نیز روی بازرسی از سایت پارچین متمرکز بوده و از آژانس بین‌المللی خواستند به سرعت از این سایت بازدید کند.

دیوید آلبرایت می‌گوید:‌ ساختارهای قابل مشاهده در عکسهای ماهواره‌یی از سایت پارچین با تأسیساتی که مواد منفجره قوی می‌سازد سازگار است؛ او معتقد است: «بازرسان بین‌المللی باید با استفاده از اختیاراتشان طبق توافق اتمی برای رفتن و دیدن این سایت فشار بیاورند تا بفهمند آنجا چه چیزی در جریان است... در آنجا فعالیت‌های مربوط به توسعه سلاحهای اتمی جریان داشته است».

اولی هاینونن که بیش از 20بار برای تورهای بازرسی و کارهای دیگر به ایران سفر کرده است می‌گوید: «ما می‌بینیم که دور ساختمانهای پارچین خاکریز زده شده و آنها با هم فاصله دارند. این یک طراحی معمول برای سایتی است که جهت انفجارهای شدید طراحی شده است. به نظرم سؤالات جدی وجود دارد که باید از (حکومت) ایران پرسیده شود. آژانس باید امکان دسترسی به این سایت را داشته باشد».

Thursday, September 7, 2017

آشنایی با زهرا مریخی، مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران

زهرا مریخی-مسئول اول سازمان مجاهدین خلق ایران

زهرا مریخی
زهرا مریخی در سال 1338در قائمشهر در خانواده‌ای سیاسی متولد شد. او دوران کودکی و نوجوانی خود را در قائمشهر (شاهی سابق) گذراند. دورانی که مصادف بود با حاکمیت دیکتاتوری شاه در ایران و قائمشهر نیز مثل همه جای ایران، شاهد فقر و محرومیت مردم بود و هر صدای مخالفی توسط ساواک شاه سرکوب می‌شد.
فضای سیاسی خانوادگی باعث گردید زهرا مریخی از کودکی با مسائل مبارزاتی آشنا شود.

آشنایی زهرا مریخی با سازمان مجاهدین خلق ایران
در سالهای 1351-1352زهرا مریخی با نام سازمانی نوپا آشنا گردید. سازمان مجاهدین خلق ایران.

زهرا مریخی پس از مطالعه زندگی‌نامه بنیانگذار کبیر مجاهدین، محمدحنیف‌نژاد هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران شد. او همراه با دوستانش، از جمله مجاهد شهید فرشته جعفرزاده، به نوشتن شعار و تکثیر و پخش اطلاعیه‌های سازمان اقدام می‌کرد. زهرا مریخی در سال 1356موفق شد با برخی دانشجویان هوادار سازمان مجاهدین خلق ایران ارتباط برقرار کند. آنها تحت عنوان «جوانان مسلمان شاهی- هواداران سازمان مجاهدین خلق ایران» فعالیت می‌کردند.

سرانجام فعالیتهای زهرا مریخی باعث شد ساواک شاه چندبار او را احضار کند و زیر بازجویی قرار دهد.

حضور فعال زهرا مریخی در انقلاب ضدسلطنتی مردم ایران
وقتی امواج انقلاب ضدسلطنتی در شهرهای مختلف ایران به حرکت درآمد، زهرا مریخی همراه با شماری از دانشجویان هوادار مجاهدین در برپایی تظاهرات در قائمشهر و سایر شهرهای مازندران مثل ساری، بابل و آمل شرکت کرد. او در این ایام 19سال داشت.

هنگامی که دیکتاتوری سلطنتی در روز 22بهمن 1357فرو ریخت، زهرا مریخی همراه با یارانش انجمن هواداران سازمان مجاهدین در قائمشهر را برپا کرد. این انجمن هسته مرکز جنبش ملی مجاهدین در استان مازندران بود. زهرا مریخی در شهرهای بابل و آمل در اداره امور جنبش ملی مجاهدین شرکت داشت.


مسئولیتهای زهرا مریخی در دوران فعالیت افشاگرانه سیاسی
وقتی خمینی انقلاب مردم ایران را ربود و با سازماندهی و بسیج چماقدار به مقابله و سرکوب سازمانهای سیاسی برخاست، شهرهای مازندران به‌ویژه قائمشهر یکی از اهداف اصلی سرکوبگری خمینی بود، چون در این منطقه اکثر مردم هوادار مجاهدین و نیروهای انقلابی بودند. به‌عنوان نمونه در یکی از حملات به مراکز و دفاتر مجاهدین در قائم‌شهر 700نفر مجروح شدند.

زهرا مریخی که در این دوران مسئولیت زنان در جنبش ملی مجاهدین در مازندران را به عهده داشت، با بسیج مداوم نیروهایش در مقابل یورش چماقداران به دفاع از مراکز جنبش ملی مجاهدین و انجمنهای طرفدار مجاهدین می‌پرداخت.
تصویری از تجمع هواداران مجاهدین در قائم‌شهر علیه بشهادت رساندن عین الله پورعلی
هر چه زمان می‌گذشت، ماهیت ضدمردمی و ضدایرانی خمینی نیز بیشتر آشکار می‌شد. در این دوران افشاگریهای بی‌امان مجاهدین، پرده را از چهره ارتجاعی خمینی بر می‌داشت؛ به‌ویژه وقتی مردم ایران می‌دیدند چگونه چماقداران خمینی هرگونه فعالیت سیاسی را با چماق، گلوله و حمله و هجوم پاسخ می‌دهند.

بعدها زهرا مریخی در مصاحبه‌یی با نشریه «مجاهد»، ارگان سازمان مجاهدین خلق ایران، با اشاره به آن مقطع گفت:http://bit.ly/2eLEY9N

انتخاب خواهر مجاهد زهرا مریخی به‌عنوان مسئول اول در اجتماع بزرگ مجاهدین خلق ایران به‌مناسبت پنجاه‌ودومین سالگرد تأسیس سازمان

انتخاب خواهر مجاهد زهرا مریخی به‌عنوان مسئول اول در اجتماع بزرگ مجاهدین خلق ایران به‌مناسبت پنجاه‌ودومین سالگرد تأسیس سازمان

انتخاب زهرا مریخی بعنوان مسئول اول مجاهدین
همزمان با سالگرد تاسیس سازمان در 15شهریور ماه 1396، سازمان مجاهدین خلق ایران در اجتماع بزرگ خود، خواهر مجاهد زهرا مریخی را به اتفاق آراء به‌عنوان مسئول اول جدید انتخاب کرد. گردهمایی به‌ریاست خواهر مجاهد زهره اخیانی برگزار شد که به مدت 6سال از شهریور 1390تا شهریور 1396 در موضع مسئول اول سازمان قرار داشت.

 خواهران مجاهد زهره اخیانی و زهرا مریخی
خواهر مجاهد زهرا مریخی پس از انتخاب به‌عنوان مسئول اول، با دست گذاشتن بر قرآن مجید و ادای احترام به پرچم ایران و آرم سازمان مجاهدین خلق ایران، سوگند خورد به تعهدات سنگین امانت و مسئولیتی که جمع مجاهدین برعهده وی گذاشته‌اند در همه حال پایبند باشد و تمام توانایی خود و سازمان مجاهدین را که با صف بی‌انتهای شهیدان و رزم‌آورانش گنجینه ملی ایرانیان محسوب می‌شود، برای آزادی ایران و برای سرفرازی مجاهدین در برابر مردم و تاریخ ایران، به‌کار بگیرد. او سازمان مجاهدین را «سرخ‌ترین و خونین‌ترین در عین‌حال زیباترین و پرافتخارترین نام در تاریخ ایران» خواند و آن را «یک دانشگاه بزرگ از مناسبات انسانی، جامعه‌ای با بالاترین عواطف، دردمندی و مسئولیت‌پذیری سیاسی و اجتماعی» توصیف کرد. سازمانی که «تاریخچه‌اش با فدا و رنج و خون تنیده شده و در شکنجه‌گاهها و زندانها و رزمگاههای گوناگون، بن‌بستها را با فدای بیکران و صداقت راهبران آرمانی‌اش مسعود و مریم رجوی درهم‌شکسته است. از این‌رو مفت خوردن، بی‌هزینگی، سیاست پیشگی، نان به نرخ روز خوردن، دست در جیب خلق کردن، و غیرمسئول بودن در این سازمان جایی نداشته و ندارد و مجاهد خلق جز به آزادی خلق و میهنش نمی‌اندیشد».
 خواهران مجاهد زهره اخیانی و زهرا مریخی و رئیس جمهور برگزیده مقاومت
خواهر مجاهد زهرا مریخی در حین اداى سوگند
اداى احترام خواهر مجاهد زهرا مریخی در برابر پرچم سه رنگ ایران
خواهر مجاهد زهرا مریخی و رئیس جمهور برگزیده مقاومت

Tuesday, September 5, 2017

سعید محسن که بود؟

سعید محسن که بود؟

سعید محسن که بود؟

محمد حنیف‌نژاد که بود؟

محمد حنیف‌نژاد که بود؟




محمد حنیف‌نژاد که بود؟

بزرگداشت شهیدان اسطوره اشرف - راه‌گشایان هزار اشرف، شهیدان فتح و آزادی + فیلم و عکس

مریم اکبری:
با سلام به خواهر مریم عزیزم و با درود به شهدای ۱۰شهریور در حماسه اشرف.

حماسه‌یی بزرگ که ۴سال از اون میگذره من فی‌الواقع هر روز با این شهدا، با خاطراتشون و با یادشون تجدید عهد می‌کردم و این مسیر رو سپری می‌کردم. از خواهر عزیزم زهره قائمی گرفته تا برادرم سعید اخوان که موقع شهادتش مثل همیشه لبخند روی لبش بود. درود بر اون شهدا که به عهد و سوگندهای خود به برادر مسعود وفا کردند. شجاعانه، سرفرازانه به‌شهادت رسیدند و به دیار اعلا پر کشیدند. درود بر اونها

روز ۱۰شهریور به‌ویژه برای ما، که شاهد اون صحنه بودیم احساس متناقض داشتیم. از یک طرف سخت و از یک طرف شورانگیز و غرورآفرین. سخت، به‌خاطر شقاوتها، جنایتها و اعدامهای دسته‌جمعی شهیدان. شورانگیز و غرورآفرین به‌خاطر ایستادگی، مقاومت و فداکاری و از همه مهمتر تسلیم نشدن در مقابل دشمن که در عزم و چهره تک‌تک اونها دیده می‌شد. درود بر اونها
در روز ۱۰شهریور، من همیشه دلم می‌خواست که این رو به همه خواهران و برادران بگم. چنانکه خیلی هم گفتم. در اون صحنه اون چیزی که به من و بقیه برادرای مجاهدم که شاهد اون صحنه‌ها بود که به‌واقع صحنه‌های بسیار سختی بود، اون چیزی که به ما توان می‌داد، قدرت می‌داد، صبر می‌داد و ظرفیت می‌داد، انقلاب خواهر مریم بود و بس.

الان هم در مقابل شما خواهر مریم میخوام یکبار دیگر با شهدای ۱۰شهریور تجدید پیمان بکنم و به شما تعهد بدهم که راه، منش و مسیر و آرمان آنها را تا به آخر طی کنیم و از خدا می‌خوام که در مقابل شما و برادر مسعود، از هر ابتلاء و آزمایشی سربلند و روسفید بشم. با درود به شهدای ۱۰شهریور. با تشکر.http://bit.ly/2iZTOec

Monday, September 4, 2017

فعالیتهای هواداران مجاهدین در شهرهای میهن، همگام با جنبش دادخواهی

فعالیتهای هواداران مجاهدین در داخل کشور

کارزار دادخواهی در شهرهای: تهران، مشهد، اهواز، لاهیجان، اورمیه، کرج، اصفهان با شعارهای: محاکمه قاتلان ۳۰هزار زندانی سیاسی در سال ۶۷، مرگ بر خامنه ای.

بزرگداشت شهیدان اسطوره اشرف در آلبانی، سخنرانی شخصیتهای حقوقی و سیاسی بین‌المللی + فیلم و عکس

بزرگداشت شهیدان 10شهریور در اشرف 3 با حضور شخصیتهای بین المللی

دکتر خوان گارسه

متشکرم. خانم رجوی، دوستان عزیز
بسیار مفتخرم که امروز با شما هستم. برای من این روز، روز بسیار تلخی است به یادبودش نشسته‌ایم.‍ من احتمالاً‌ اولین کسی در خارج از عراق و خارج از اشرف بودم که از حمله اول سپتامبر باخبر شدم.
با من از طریق تلفن تماس گرفته شد و به من گفته شد که حمله به ساکنان اشرف شروع شده و باید اقدامی بکنم تا این خبر به گوش همه برسد.
من بلافاصله به فرانسه تلفن کردم تا اطلاعات را منتقل کنم. هم‌چنین به مهمترین روزنامه اسپانیا در مادرید زنگ زدم و به دوست خبرنگارم گفتم که باید بلافاصله این خبر را منتشر کنید. این روزنامه از طریق دوستم ظرف چند دقیقه تمام اطلاعات مربوط به حمله را در وب سایتش منتشر کرد.
سپس اطلاعات و تصاویر دوستان و همکاران شما و هم‌چنین تصاویر مربوط به حمله را دریافت کردم. دیدم که برخی دوستان شما که الآن تصاویرشان اینجا هست، همانهایی هستند که از حمله فیلمبرداری می‌کردند و در زمان فیلمبرداری هدف شلیک قرار گرفتند.
بنابراین وقتی شما سرود میخوانید که ما تسلیم نمی‌شویم و سازش نمی‌کنیم، حرفتان را باور می‌کنم. چون یارانتان را دیده‌ام که در چنین لحظات حساسی تسلیم نشدند و سازش نکردند، حتی در زمانی که در معرض از دست دادن جانشان قرار گرفتند.
دکتر خوان گارسه، بزرگداشت شهیدان اسطوره اشرف در آلبانی، سخنرانی شخصیتهای حقوقی و سیاسی بین‌المللی
بزرگداشت یاد آن شهدا برای ما این تعهد است که نگذاریم این جنایت بدون مجازات بماند. به نظر من نبرد شما علیه مصونیت جنایتکاران، نبرد شما برای حسابرسی جنایت، جنایات قبلی و تمام جنایات بعدی در اشرف و کمپ لیبرتی یکی از بهترین کارهایی است که می‌توان در یادبود آنهایی که در اشرف و کمپ لیبرتی قتل‌عام شدند، انجام داد.
جنایاتی که در اول سپتامبر در اشرف انجام شد، قطعاً جنایت علیه قانون بین‌المللی و مشخصاً علیه کنوانسیون چهارم ژنو است که شما رسماً بر اساس آن تحت حفاظت قرار داشتید. این جنایات بخشی از یک سیاست فراگیرتر مبنی بر ریشه‌کنی اندیشه، اعتقادات دینی و باورهای شماست و به‌سادگی می‌توان اینها را در شمار جنایت علیه بشریت به حساب آورد.
معنی این حرف این است که این جنایات، مشمول مرور زمان نمی‌شوند. گذشت زمان، باعث فراموشی این جنایات نخواهد شد. این‌که بتوان محکمه‌ای برای اجرای عدالت، انجام تحقیقات و مجازات مسئولان مشخص این جنایات پیدا کرد، به شرایط سیاسی بستگی دارد. فکر می‌کنم در آینده شاهد این موضوع خواهیم بود.

وکیل جفری فاربست عضو کمیسیون حقوق‌بشر فدراسیون وکلای اروپایی


 وکیل جفری فاربست، بزرگداشت شهیدان اسطوره اشرف در آلبانی، سخنرانی شخصیتهای حقوقی و سیاسی بین‌المللی
بزرگداشت یاد آن شهدا برای ما این تعهد است که نگذاریم این جنایت بدون مجازات بماند. به نظر من نبرد شما علیه مصونیت جنایتکاران، نبرد شما برای حسابرسی جنایت، جنایات قبلی و تمام جنایات بعدی در اشرف و کمپ لیبرتی یکی از بهترین کارهایی است که می‌توان در یادبود آنهایی که در اشرف و کمپ لیبرتی قتل‌عام شدند، انجام داد.
جنایاتی که در اول سپتامبر در اشرف انجام شد، قطعاً جنایت علیه قانون بین‌المللی و مشخصاً علیه کنوانسیون چهارم ژنو است که شما رسماً بر اساس آن تحت حفاظت قرار داشتید. این جنایات بخشی از یک سیاست فراگیرتر مبنی بر ریشه‌کنی اندیشه، اعتقادات دینی و باورهای شماست و به‌سادگی می‌توان اینها را در شمار جنایت علیه بشریت به حساب آورد.
معنی این حرف این است که این جنایات، مشمول مرور زمان نمی‌شوند. گذشت زمان، باعث فراموشی این جنایات نخواهد شد. این‌که بتوان محکمه‌ای برای اجرای عدالت، انجام تحقیقات و مجازات مسئولان مشخص این جنایات پیدا کرد، به شرایط سیاسی بستگی دارد. فکر می‌کنم در آینده شاهد این موضوع خواهیم بود.

پائولو کازاکا

خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور گرامی. همکاران عزیز، اشرفیان عزیز. من بسیاری از شما را در سال 2004 در عراق ملاقات کردم. ما در این‌جا به‌خاطر یک اندوه گردهم آمده‌ایم.
اول سپتامبر یک قتل‌عام صورت گرفت، ولی آن فقط یک قتل‌عام دیگر مثل قبلیها نبود.
و این قتل‌عام، یک قتل‌عام کور نبود بلکه با هدف کشتار تک به تک اشرفیان و دستگیری رهبری سازمان مجاهدین بود. من همواره به تمامی کسانی که در این روز به خاک افتادند احترام می‌گذارم. من نمی‌توانم دوست و استاد خودم حسین مدنی را فراموش کنم. چرا که واقعیت این است که من هرگز کسی را ندیده‌ام با چنین سطحی از معلومات، صبر، توان دیپلوماتیک و بصیرت که حسین مدنی داشت. او یک ایرانی برجسته بود و ترور او بیانگر ماهیت رژیم پلید حاکم بر ایران است. هم‌چنین مایلم شهادت بدهم که در چنین شبی که از 31اوت به اول سپتامبر می‌رسید من اولین پیام را دریافت کردم و به کمیسر عالی پناهندگی که الآن دبیرکل سازمان ملل است زنگ زدم و او 10دقیقه بعد به من زنگ زد که ساعت 6 یا 7 صبح بود. من مطلقاً مرهون درک و ظرفیت او هستم که تلاش کرد هر کار ممکن را برای توقف کشتار اشرفیان بکند.
پائولو کازاکا ، بزرگداشت شهیدان اسطوره اشرف در آلبانی، سخنرانی شخصیتهای حقوقی و سیاسی بین‌المللی
http://bit.ly/2x5VsBj

Thursday, August 31, 2017

عید سعید قربان؛ بین‌الملل انقلاب و قربانی، مبارک باد #مقاومت_الايرانيه و #ايران_الحر و #مريم_رجوي

مکه - مسجدالحرام

مکه - مسجدالحرام

عید قربان، در دهم ماه ذیحجه هر سال، یکی از بزرگترین عیدهای اسلامی است با مراسم ویژه‌یی که از زمان پیامبر «ص» برگزار می‌شود. این مراسم برای نخستین بار در سال دوم هجری توسط پیامبر «ص» با نماز ویژه عید در مدینه برگزار شد. در آن سال، مسلمین توانسته بودند پیروزیهای متعدد از جمله دو ‌رشته ‌پیروزی بس مهم را محقق کنند که هرکدام آنها پیام ویژه‌‌یی برای خودی و دشمن داشت: 
نخستین پیروزی بزرگ، غلبه بر‌ مشرکین قریش در جنگ بزرگ بدر کبری بود که در ماه رمضان سال دوم محقق شد. در این پیکار بزرگ، ساز ‌و‌ برگ مسلمانان بسیار اندک و شمارشان یک‌سوم مهاجمان مکه بود اما توانستند با‌ کشتن 70 جنگ‌آور از چهره‌های مکه و اسیر‌ گرفتن 70 ‌نفر دیگر، پیروزی خیره‌کننده‌یی به‌دست آورند. 
دومین پیروزی بزرگ نیز که با اندکی فاصله، در نیمه ماه شوال همان سال تحقق یافت، غلبه مسلمین بر هم‌پیمانان خائن در شهر مدینه یعنی یهودیان بنی‌قینقاع بود . این قبیله که در خود شهر مدینه استقرار داشتند، با مشرکین مکه رابطه برقرارکرده و با ‌نوید همکاری خود، آنان را به‌نبرد مجدد تشویق می‌کردند. مسلمانان با 15 روز محاصره دژهای خائنان، نهایتاً آنان را به‌زانو در‌آورده و وادارشان کردند که مدینه را ترک کنند.
در جریان هرکدام از این دو‌ رشته پیروزی، ارزش ها و سنن مهمی از جنبش توحیدی اسلام، آشکار گردید و به‌اجرا گذاشته شد. پیروزی بدر آشکارا این پیام را می‌رساند که مسلمین هر چند هنوز فقیرند و نفرات و تجهیزات چندان زیادی در‌اختیار ندارند اما نیرویی هستند که چندین‌بار بیش از ظرفیت معمولی قدرت‌نمایی می‌کنند. و پیروزی بر ‌بنی‌قینقاع به‌صراحت پیام می‌داد که پاسخ خائنان را چگونه قاطع و بی‌تردید کف‌دستشان می‌گذارند. 
پیام مشترک این پیروزیها هم، تفاوت پیش و پس از هجرت بود. یعنی پیش از روی‌آوردن مسلمین به‌جهاد که بسی‌مظلومانه آماج دشمن قرار می‌گرفتند و پس از هجرت و با دست‌گشودن به‌جهاد، دیگر هیچ‌دشمنی را یارای ایستادگی در‌برابر آنان نبود.در چنین حال ‌و ‌هوایی بود که به ‌فاصله‌یی کمتر از 2 ‌ماه از پیروزیهای یاد‌شده، یعنی با ‌فرا‌ رسیدن ماه ذیحجه همان ‌سال، پیامبر «ص» عید اضحی (قربان) را اعلام فرمود که در اساس بزرگداشت فدای عظیم ابراهیم است، همان که توسط این پدر‌کبیر موحدان در جریان به‌قربانگاه بردن فرزندش اسماعیل، در تاریخ توحید ثبت شد.

حضرت محمد «ص» به ‌این‌ مناسبت، صلای نماز ویژه‌یی را داد که مقرر بود با شرکت عامه مسلمین برگزار شود و خود آن‌ حضرت این نخستین نماز عید در تاریخ اسلام را در محلی خارج شهر مدینه برگزار نمود و برای نخستین بار در همین عید، پیامبر اسلام «ص» شخصاً به تقدیم قربانی اقدام کرد. قربانی آن‌ حضرت دو‌ گوسفند بود و پس از اقدام آن‌حضرت، معدود مسلمانانی که توان مالی داشتند به‌این سنت اقتدا کرده و شمار قربانیها به 17 گوسفند بالغ شد. 
در ‌خور دقت است که در متون دینی، شعائر قربانی‌کردن برای عموم مؤمنان، حتی برای کسانی که در حج نیستند، بسی مهم شمرده شده است. این اهمیت چنان مؤکد است که برخی از صاحب‌نظران، این عبادت را برای همگان واجب دانسته‌اند. نمونه‌‌یی از این متون، روایتی از حضرت علی ع است که می‌فرماید: مردم اگر می‌دانستند که در قربانی‌کردن چه‌خیر و نیکی نهفته است، به‌قیمت وام‌گرفتن هم که بود، از دست نمی‌دادند. . در روایت دیگری با‌همین مضمون، می‌خوانیم: پیامبرص به همسرش ام‌سلمه که پولی برای خرید قربانی نداشت، فرموده است: وام ‌بگیر و قربانی‌کن که پرداخت این وام را خداوند تأمین می‌کند . 
تمامی اهمیتی که اشاره شد، به‌خاطر معنی نمادین قربانی‌کردن است که خود یکی از اعمال نمادین درشمار شعائر جذاب حج به‌شمار می‌رود. نمادی که از سال دوم هجری و مطابق سنت حضرت محمدص در‌دسترس عموم مؤمنان قرار‌گرفته‌است تا حتی اگر در مراسم حج و در سرزمینهای مقدس حرم مکه نیستند، بازهم بتوانند در ‌پیروی از فدای عظیم و عمیق، به‌نخستین قربانی‌کنندگان، یعنی ابراهیم و اسماعیل «ع» بپیوندند، همان کسانی که مانند ابراهیم، فرزند برومند را به‌خواست خداوند و با ‌شوق فراوان به‌قربانگاه می‌برد و یا مانند اسماعیل که خود از پدرش می‌خواهد :
یا ابتِِ افعل ما تؤمر، ستجدنی انشاء‌الله من الصابرین ، 
پدرم، فرمان خداوند در مورد ذبح‌کردن مرا به‌اجرا بگذار که مرا در این آزمون جانبازی شکیبا خواهی یافت. http://bit.ly/2ctE7o9

Tuesday, August 22, 2017

الإيرانيون يهاجمون قياداتهم: أرسلوا أبناءكم إلى سوريا

لندن - رمضان الساعديhttp://bit.ly/2g2cM2U

يتداول نشطاء إيرانيون رسالة عبر "واتس آب" و"تلغرام"، يدعون فيها سلطات بلادهم إلى إرسال أولادهم للحرب في سوريا تحت عنوان "الدفاع عن الحرم" وهو الشعار الذي راح ضحيته الآلاف من "الشباب الإيرانيين"، حسب الرسالة المنشورة.
 وجاء في الرسالة: "بعد أن سقط الكثير من خيرة شبابنا شهداء للدفاع عن الحرم، ندعو المسؤولين المخلصين والمراجع العظام ومسؤولي الإذاعة والتلفزيون والمداحين للذهاب إلى الحرب في #سوريا، وفي حال تعثر عليهم الأمر بسبب تقدم السن والعجز، أن يرسلوا أبناءهم لمحاربة الفتنة هناك".

وتقوم إيران بإرسال #ميليشيات_إيرانية وأفغانية وباكستانية، دفاعا عن نظام بشار الأسد واستراتيجياتها التوسعية في المنطقة منذ عام 2012، بعد أن كاد نظام دمشق يسقط على يد المعارضة السورية المسلحة.

وكتب معارضو "تضحيات" بلادهم المالية والبشرية من أجل بقاء الأسد مستهزئين بالشعارات التي يطلقها النظام في طهران عن القتلى في سوريا قائلين:” الآن وأبواب الجنة مفتوحة في سوريا، نأسف أن لا يذهب المسؤولون الذين لم يبق لهم سوى الوفاء برسالتهم الدينية، للقتال في سوريا".

وطالب النشطاء الإيرانيون بنشر الرسالة بشكل واسع حتى تصل إلى كل المسؤولين في البلاد، كي لا يكون أمامهم أي عذر لعدم ذهابهم للحرب في سوريا، بعد اليوم.

وتشير التقارير من داخل إيران أن عدد قتلاها قد تجاوز أربعة آلاف شخص، آخرهم شاب یدعى "محسن حججي" قتل في سوريا ذبحا حيث أصبح رمزا لاحتجاج المعارضين الإيرانيين على سقوط ضحايا أكثر في سوريا.http://bit.ly/2g2cM2U

Monday, August 21, 2017

August 2017 Conference Commemorates 1988 massacre of Iranian politica #MaryamRajavi #MEK #Iran #FreeIran #RegimeChange #1988Massacre l p...

August 2017 Commemorating 1988 massacre of political prisoners in Iran #MaryamRajavi #MEK #Iran #FreeIran #RegimeChange #1988Massacre

فى الذكرى الـ 29 لمجزرة 30 ألف سجين سياسي فى إيران - رجوى تطالب بمحاكمة المجرمين


در بیست و نهمین سالگرد قتل عام ۳۰هزار زندانی سیاسی

مریم رجوی به تشكيل كميسيون تحقيق و  فراهم كردن مقدمات محاكمه مسئولان اين جنايت بزرگ فراخواند

بیست و نهمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی توسط رژیم آخوندی، در جلسه یی در حضور خانم مریم رجوی و شماری از شخصیتهای سیاسی و حقوق بشری از آمریکا و اروپا و شمار زيادي از مجاهدين در تیرانا برگزار شد. 

خانم مریم رجوی ضمن اشاره به گسترش فزاینده جنبش دادخواهی شهیدان قتل عام در بین ایرانیان و مدافعان حقوق بشر از سراسر جهان، از شورای حقوق بشر و كميسر عالي حقوق بشر ملل متحد  خواستار تشکیل کمیسیون تحقیق در باره اين جنايت بزرگ شد و از شوراي امنيت ملل متحد خواست اين پرونده را به دادگاه جنايي بين‌المللي يا يك دادگاه ويژه برای محاکمه مسئولان اين جنايت عليه بشريت احاله دهد. جنايتكارانی که هم اكنون از سردمداران رژیم آخوندي هستند. خانم رجوی تأکید کرد: رويكرد با اين جنایت علیه بشریت و نسل‌كشي آزمايش وفاداري جامعه بين‌المللي به ارزشهاي حقوق بشري است. و محاكمه و مجازات عاملان و آمران قتل عام، نه تنها حق مردم ایران، بلكه حق جامعه بشری است.
خانم رجوی اعترافهای مقامات رژیم به این جنایت را که در واکنش به اعتلای کارزار دادخواهی صورت گرفته ،از مهمترین اسناد مجرمیت سران رژیم خواند. 
در این جلسه شماری از شخصیتهای سیاسی و حقوق بشری از جمله خانم کری کندی فرزند سناتور فقید رابرت كندي و رئیس بنياد رابرت اف كندي هيومن رايتز، مارینو رابینو عضو كميسيون خارجي و كميته حقوق بشر پارلمان ایتالیا،  پیترو لیوتزی، عضو كميسيون فرهنگ و كميسيون سياست اتحاديه اروپا در سنای ایتالیا، اینگرید بتانکورد، سناتور سابق کلمبیا و طاهر بومدرا، رئيس سابق بخش حقوق بشر يونامي از آن جمله اند. 

 خانم رجوی ‌اعتلای جنبش دادخواهی طی سال گذشته را شکست بزرگی برای نظام ولایت فقیه خواند و گفت این جنبش سران رژیم را وادار ساخت سه دهه سکوت را بشکنند و برای این کشتار بزرگ بهانه بتراشند. شماری از رسواترین آدمکشان رژیم هم به دفاع از قتل عام پرداختند. این کارزار همچنین سرمایه‌گذاری خامنه ای برای رئیس جمهور کردن رئیسی، از اعضای هیات مرگ در قتل‌عام۶۷ را، به شکست کشانید.http://elbashayeronline.com/news-870693.html

August 2017 Conference Commemorates 1988 massacre of Iranian politica #MaryamRajavi #MEK #Iran #FreeIran #RegimeChange #1988Massacre l p...

August 2017 Commemorating 1988 massacre of political prisoners in Iran #MaryamRajavi #MEK #Iran #FreeIran #RegimeChange #1988Massacre

Sunday, August 20, 2017

مشاهد مختلقة وخطابات متصنعة لجمع الأصوات وتأييد الوزراء في برلمان الملالي

مواقف معارضة ومؤيدة متصنعة لبعض النواب من الوزراء المقترحين

واصل برلمان النظام يوم السبت مناقشة أهلية الوزراء المقترحين لتشكيلة الحكومة الجديدة لروحاني حيث وصفته وسائل الاعلام الحكومية بأنها مشاهد مختلقة وخطابات متصنعة لجمع الأصوات وتأييد الوزراء.   
وكتبت قوات الحرس في وكالتها للأنباء: «مواقف معارضة ومؤيدة متصنعة لبعض النواب من الوزراء المقترحين» قد أثارت «الحساسية المتنامية» في البرلمان.
خطابات متصنعة وتوتر في برلمان النظام
وأشارت الوكالة الى التوتر الحاصل في جلسة البرلمان أثناء كلمة محبي نيا وكتبت تقول: عندما كان يتكلم محبي نيا عن عباس آخوندي، انه قد أعلن دعمه لوزيرين آخرين دون أن يكون له مبرر (وكالة أنباءفارس لقوات الحرس 19 اغسطس).
وبدورها كتبت احدى وسائل الاعلام التابعة لروحاني: عدد من النواب تكلموا 15 دقيقة كمعارضة وفي الأصل كانوا يتحدثون في تأييد وزير العمل. كان من المفروض أن لا تسمح هيئة الرئاسة أن يتكلم مؤيدو «ربيعي» (وزير العمل). (موقع انتخاب الحكومي 19 اغسطس).
في غضون ذلك، قال المدعو «آخوندي» وزير السكن المقترح من قبل روحاني: هناك 2 مليون و 587 ألف سكن خال في البلاد و تكدس 470 مليار دولار من الثروة في المنازل الخالية بلا استفادة.  
كما تحدث عضو آخر في برلمان النظام عن وزير يمتلك ثروة تبلغ 700 مليار وقال حسب ما أوردته وكالة أنباء قوات الحرس – فارس- يوم 19 اغسطس: اني عندما أسمع أن فلا وزير لديه 700 مليار ثروة، أقول من أين أتى بهذا المال وعلى طول أي مدة وأنا بصفتي نائبا عليّ الآن أن أصوت لهؤلاء الوزراء الأعزاء لكي يتم تعيينهم كوزير يعملون غدا. ان السلطة القضائية تتحمل مسؤولية تجاه هكذا قضايا، هل تريد أن تعطي رأيها في المستقبل وأنا ليس لدي معلومات دقيقة وعندما أسمع أن 700 مليار تم الحصول عليها خلال 7 أو 8 سنوات ونظرا الى عمل هؤلاء الأعزاء ونظرا الى المدة التي كانت بحوزتهم فهذا الأمر ليس مقبولا. اني كيف أستطيع وطبقا لأي معلومات أن أصوت؟

فوكس نيوز: التهديدات الجوفاء لروحاني للخروج من الاتفاق النووي

المتحدثة باسم وزارة الخارجية الأمريكية، هيذر ناورت

المتحدثة باسم وزارة الخارجية الأمريكية، هيذر ناورت

 
هدد حسن روحاني باستئناف البرنامج النووي بينما الكل يعلم آن ذلك لا يعدو كونه تهديدا أجوف.
قناة فوكس نيوز 19 اغسطس:
المراسل: رئيس النظام الايراني يهدد بأن استئناف البرنامج النووي سيكون أخطر مما تم تعليقه قبل عامين.
ويقول روحاني: «اذا أرادت الادارة الأمريكية تكرار التجربة الماضية، فنعود الى وضع قد يكون أكثر تطورا من حيث بدأنا المفاوضات».
ويتصارع النظام الايراني وأمريكا بشأن الاتفاق النووي في العام 2015. وتقول ادارة ترامب ان النظام الايراني قد خرق روح الاتفاق.
وقالت المتحدثة باسم وزارة الخارجية الأمريكية، هيذر ناورت: «اني لا أريد أن أرد على التهديد أو الفرضية التي طرحها روحاني. ولكن ادارة ترامب مازالت ملتزمة بمواجهة طيف من التهديدات التي يمارسها النظام الايراني». ان اطلاق الصواريخ الباليستية وانتهاك حقوق الانسان ودعم المجموعات المتطرفة في عموم الشرق الأوسط قد جعلت نشاطات النظام الايراني الى حد كبير خارج اطار الاتفاق النووي.
وسط هتافات نواب البرلمان «الموت لأمريكا» صوت برلمان النظام الايراني على تمويل أكثر لمشاريع الصواريخ الباليسيتة وتخصيصات أكثر لعمليات قوات الحرس خارج البلاد. وفرضت ادارة ترامب عقوبات على النظام الايراني بسبب هذا السلوك.
وتقول وزارة الخارجية ان الادارة منهمكة في مراجعة السياسة الكاملة فيما يتعلق بايران منها ما اذا كان تحتفظ بالاتفاق النووي.
وأكدت هيذر ناورت: «مازلنا نعتقد أن ما ينفذه النظام الايراني هو مزعزع للاستقرار وأن الاتفاق النووي لم يردع هذه النشاطات المزعزعة للاستقرار».

سوختبران بلوچ بر سر دو راهی مرگ یا زندگی

گفتار هفته      سوخت‌بری به قیمت جان و بازی با آتش؛ تنها شغل باقی مانده             زندگی سوختبران یا انتخاب لحظه مر...